Menu

Haku esiopetukseen ja kouluun lukuvuodelle 2019-2020

      | uutiset

Päiväkoti Omenapuu on Lappeenrannan kaupungin päivähoidon palvelusetelipalvelujen tuottaja sekä esiopetuksen järjestäjä. Esiopetukseen lukuvuodelle 2019-2020 haku alkaa maanantaina 14.1.2019 ja päättyy 10.2.2019. Hakemuksia otetaan vastaan myös virallisen hakuajan päätyttyä. 
Haku esiopetukseen tapahtuu Lappeenrannan kaupungin sähköisellä hakemuksella samoin kuten kaupungin omiin esiopetuspisteisiin. Hakemus löytyy Lappeenrannan kaupungin internetsivulta: https://www.lappeenranta.fi/fi/Palvelut/Kasvatus-ja-opetus/Perusopetus/Esiopetus. Kaupunki välittää päiväkodille sille osoitetut hakemukset.


Kristilliseen kouluun voit hakea oppilaaksi täyttämällä Lomakkeet-sivulta löytyvän kouluun hakeminen -lomakkeen ja lähettämällä sen yhdistykselle tai suoraan kouluun. Kouluun voi hakea myös muille kuin ensimmäiselle vuosiluokalle. 


Myös muista kunnista voi hakeutua päiväkoti Omenapuuhun esiopetukseen tai/ja päivähoitoon sekä oppilaaksi kristilliseen kouluun. Kysy tarkemmat tiedot hakumenettelystä päiväkodista sähköpostitse paivakoti (at) omenapuu.info tai puh. 044 335 7360. 


Päiväkodista voi hakea hoitopaikkaa ympäri vuoden. Hoitomaksu on lappeenrantalaisille saman suuruinen kuin kaupungin päiväkodeissa, muiden kuntien asukkaiden hoitomaksuihin saa KELAn yksityisen hoidon tukea.